Autómentő 8. kerület

8. kerületi autómentés éjjel-nappal

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés 8. kerület régiójában, megegyezés alapján egész belföldön nyújtjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált járművek mentését.
automento csorlovel 8. kerület

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik elszállítását.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

felborult autó mentése Józsefváros

Elvégezzük az üzemképtelen járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

kamionmentés Kerepesdűlő

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

autószállító tréler Tisztviselőtelep

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Akkor, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből 2 is szállítható.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő járművön kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes 8. kerület

Autómentés árak 8. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: 8. kerületi autómentés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento 8. kerület

Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, megfizethető 8. kerületi autómentés non-stop 30/285-7558.