Autómentő 9. kerület

9. kerületi autómentő 0-24

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés 9. kerület területén, bizonyos esetekben egész belföldön vállaljuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált autók mentesítését.
Autómentő 9. kerület

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen járművek elszállítását.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon végezzük!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott gépkocsikat és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen járművek mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban ismét használni tudja a járművét.

sarga angyal 9. kerület

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból 2 is szállítható.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes 9. kerület

Autómentés árak 9. kerület

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: 9. kerületi gépkocsimentési költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento 9. kerület

Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető 9. kerületi autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.