Autómentő Acsa

Autómentő Acsa éjjel-nappal

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Acsa régiójában, megegyezés alapján országosan is kínáljuk a bármilyen okból használhatatlanná vált járművek mentesítését.
gyors autoszerviz Acsa

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott gépkocsik mentését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket gyorsan, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen autók számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent használni tudja a járművét.

autosegelyszolgalat Acsa

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható.

Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Acsa

Autómentés árak Acsa

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Acsai gépkocsimentési költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Acsa

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Acsai autómentés non-stop (30) 285 7558.