Autómentő Albertirsa

Albertirsai autómentés 0-24

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Albertirsa vonzáskörzetében, megegyezés alapján egész Magyarországon nyújtjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált autók mentesítését.
autovontatas Albertirsa

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is biztosítjuk az üzemképtelen autók mentesítését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést gyorsan, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás gépkocsik mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Albertirsa

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből akár kettőt is.

Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Albertirsa

Autómentés árak Albertirsa

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Albertirsai autómentés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Albertirsa

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Albertirsai autómentés non-stop 30/285-7558.