Autómentő Apaj

Autómentő Apaj éjjel-nappal

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Apaj vonzáskörzetében, bizonyos esetekben egész belföldön vállaljuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált autók mentesítését.
autovontatas Apaj

Belföldön országosan elérhető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen járművek mentesítését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Az autómentést gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás gépkocsik mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Apaj

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása megoldható-e? Igen, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból 2 is szállítható.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Apaj

Autómentés árak Apaj

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Apaji gépkocsimentési költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Apaj

Amennyiben lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, olcsó Apaji autómentés non-stop (30) 285 7558.