Autómentő Áporka

Autómentő Áporka éjjel-nappal

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Áporka régiójában, megállapodás szerint akár egész belföldön biztosítjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
Autómentő Áporka

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is végezzük a bajba jutott járművek mentését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk az üzemképtelen autók mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből 2 is szállítható.

Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Áporka

Autómentés árak Áporka

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Áporkai mentesítés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Áporka

Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, hanem segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Áporkai autómentés 0-24 (30) 285 7558.