Autómentő Árpádföld

Autómentő Árpádföld non-stop

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Árpádföld vonzáskörzetében, bizonyos esetekben egész Magyarországon nyújtjuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált autók mentését.
Autómentő Árpádföld

  • autómentő Árpádföld
  • nemzetközi autómentés
  • tréler Árpádföld
  • mobil autósegély Árpádföld
  • üzemképtelen autó mentése Árpádföld
  • lerobbant autó mentése Árpádföld

Belföldön országosan rendelkezésre álló tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is biztosítjuk a működésképtelen gépjárművek elszállítását.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket gyorsan, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen járművek mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint használni tudja a járművét.

sarga angyal Árpádföld

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Árpádföld

Autómentés árak Árpádföld

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Árpádföldi gépjármű mentés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Árpádföld

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Árpádföldi autómentés non-stop 30/285-7558.