Autómentő autópálya

Autópálya autómentő éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés autópályán, akár országosan is kínáljuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált járművek mentesítését.
gyors autoszerviz autópálya

Belföldön országosan rendelkezésre álló szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is biztosítjuk az üzemképtelen járművek mentesítését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás autók mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese autópálya

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat autópálya

Autómentés árak autópálya

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: autópályai mentesítés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento autópálya

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes autópályai autómentő non-stop 30/285-7558.