Autómentő Bénye

Autómentő Bénye éjjel-nappal

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Bénye területén, megállapodás szerint akár egész belföldön kínáljuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentesítését.
automento csorlovel Bénye

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is végezzük a működésképtelen gépkocsik mentését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Az autómentést gyorsan, kiemelkedő színvonalon végezzük!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen járművek mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal Bénye

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből 2 is szállítható.

Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Bénye

Autómentés árak Bénye

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Bényei autómentés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Bénye

Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Bényei autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.