Autómentő Biatorbágy

Autómentő Biatorbágy non-stop

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Biatorbágy vonzáskörzetében, bizonyos esetekben egész belföldön biztosítjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált autók mentesítését.
Autómentő Biatorbágy

Az ország teljes területén rendelkezésre álló tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen járművek elszállítását.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon végezzük!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és sofőröket.

Budapesten 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk az üzemképtelen autók számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint használni tudja a járművét.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből akár kettőt is.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automento Biatorbágy

Autómentés árak Biatorbágy

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Biatorbágyi autómentés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Biatorbágy

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Biatorbágyi autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.