Autómentő Budakeszierdő

Autómentő Budakeszierdő éjjel-nappal

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Budakeszierdő területén, megállapodás szerint akár egész belföldön biztosítjuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált autók mentesítését. gyors autoszerviz Budakeszierdő

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott gépkocsik elszállítását. A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük! Tevékenységünket rekordidő alatt, kiváló színvonalon biztosítjuk! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott gépkocsikat és autósokat.

A főváros környékén 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük a műszaki hibás autók mentését és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Budakeszierdő

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a gépjármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból akár kettőt is. Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Budakeszierdő

Autómentés árak Budakeszierdő

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Budakeszierdői mentesítés árai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! mobil autosegely Budakeszierdő Ha segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, olcsó Budakeszierdői autómentés 0-24 30/285-7558.