Autómentő Budaliget

Autómentő Budaliget éjjel-nappal

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Budaliget régiójában, megállapodás szerint akár egész belföldön nyújtjuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált gépkocsik mentését. Autómentő Budaliget

Belföldön országosan rendelkezésre álló szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen gépkocsik mentesítését. A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk! Az autómentést rekordidő alatt, kitűnő színvonalon nyújtjuk! Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros környékén 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentését és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban újfent autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat Budaliget

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Budaliget

Autómentés árak Budaliget

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Budaligeti mentesítés költségei. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! mobil autosegely Budaliget Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Budaligeti autómentés non-stop 06 30 285-75-58.