Autómentő Cegléd

Ceglédi autómentés éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Cegléd régiójában, megállapodás szerint akár egész Magyarországon nyújtjuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált autók mentését.
Autómentő Cegléd

Belföldön országosan elérhető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott autók elszállítását.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Cegléd

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Hasznos információk

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Cegléd

Autómentés árak Cegléd

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Ceglédi autómentés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Cegléd

Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Ceglédi autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.