Autómentő Ceglédbercel

Autómentő Ceglédbercel 0-24

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Ceglédbercel területén, megállapodás szerint akár országosan is vállaljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált járművek mentesítését.
gyors autoszerviz Ceglédbercel

Az ország teljes területén elérhető szolgáltatás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott járművek elszállítását.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

Budapesten 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal Ceglédbercel

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből 2 is szállítható.

Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Ceglédbercel

Autómentés árak Ceglédbercel

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Ceglédberceli gépjármű mentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Ceglédbercel

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Ceglédberceli autómentés 0-24 (30) 285 7558.