Autómentő Csemő

Autómentő Csemő non-stop

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Csemő területén, megállapodás szerint akár egész Magyarországon biztosítjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentését.
automento csorlovel Csemő

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is biztosítjuk a működésképtelen gépjárművek mentesítését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket gyorsan, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

Budapesten kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Csemő

Hasznos információk

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból 2 is szállítható.

Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Csemő

Autómentés árak Csemő

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Csemői mentesítés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Csemő

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk a bajban, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Csemői autómentés 0-24 06 30 285-75-58.