Autómentő Csévharaszt

Autómentő Csévharaszt 0-24

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Csévharaszt területén, bizonyos esetekben országosan is biztosítjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált járművek mentését.
automento csorlovel Csévharaszt

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik mentését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

Budapesten 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Csévharaszt

Hasznos információk

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből 2 is szállítható.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő autón kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Csévharaszt

Autómentés árak Csévharaszt

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Csévharaszti autómentés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Csévharaszt

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Csévharaszti autómentés non-stop (30) 285 7558.