Autómentő Csillaghegy

Autómentő Csillaghegy éjjel-nappal

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Csillaghegy vonzáskörzetében, bizonyos esetekben országosan is biztosítjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált járművek mentesítését. gyors autoszerviz Csillaghegy

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen gépjárművek elszállítását. A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük! Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon biztosítjuk! Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük a műszakilag meghibásodott járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Csillaghegy

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből 2 is szállítható. Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő járművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Csillaghegy

Autómentés árak Csillaghegy

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Csillaghegyi gépjármű mentés árai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyalautomento Csillaghegy Ha segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Csillaghegyi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.