Autómentő Csobánka

Autómentő Csobánka non-stop

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Csobánka régiójában, szükség esetén egész Magyarországon kínáljuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált autók mentését.
automento csorlovel Csobánka

Belföldön országosan elérhető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott gépkocsik mentesítését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

Budapesten 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás járművek mentését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

sarga angyal Csobánka

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Igen, ha a gépjármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű autóból akár kettőt is.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Csobánka

Autómentés árak Csobánka

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Csobánkai gépjármű mentés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Csobánka

Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, kedvezményes Csobánkai autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.