Autómentő Csomád

Autómentő Csomád non-stop

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Csomád vonzáskörzetében, bizonyos esetekben egész belföldön nyújtjuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált járművek mentesítését.
autovontatas Csomád

Az ország teljes területén rendelkezésre álló tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük az üzemképtelen gépkocsik mentesítését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban újfent használni tudja a járművét.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból akár kettőt is.

Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Csomád

Autómentés árak Csomád

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Csomádi autómentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Csomád

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, hanem segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Csomádi autómentés 0-24 (30) 285 7558.