Autómentő Csővár

Autómentő Csővár éjjel-nappal

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Csővár vonzáskörzetében, bizonyos esetekben egész belföldön nyújtjuk a bármilyen okból használhatatlanná vált járművek mentését.
Autómentő Csővár

Belföldön országosan rendelkezésre álló szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen autók mentését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést rekordidő alatt, kiváló színvonalon végezzük!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott gépkocsik mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Csővár

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kisebb gépjárműből 2 is szállítható.

Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Csővár

Autómentés árak Csővár

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Csővári gépjármű mentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Csővár

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Csővári autómentés 0-24 (30) 285 7558.