Autómentő Csúcshegy

Autómentő Csúcshegy 0-24

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Csúcshegy területén, megállapodás szerint akár országosan is biztosítjuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált autók mentesítését. automento csorlovel Csúcshegy

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is végezzük az üzemképtelen autók mentesítését. A rakomány sértetlenségét megőrizzük! Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon kínáljuk! Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

A főváros környékén 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Vállaljuk a műszakilag meghibásodott járművek mentesítését és szállítást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

sarga angyal Csúcshegy

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból 2 is szállítható. Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Csúcshegy

Autómentés árak Csúcshegy

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Csúcshegyi gépkocsimentési árai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! olcso automento Csúcshegy Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, olcsó Csúcshegyi autómentés non-stop (30) 285 7558.