Autómentő Dabas

Dabasi autómentés 0-24

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Dabas régiójában, szükség esetén országosan is vállaljuk a baleset miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését.
autovontatas Dabas

Belföldön országosan rendelkezésre álló tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk a bajba jutott autók mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű eszközökkel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban megint használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese Dabas

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Hasznos információk

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból 2 is szállítható.

Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó valamilyen okból nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Dabas

Autómentés árak Dabas

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Dabasi gépkocsimentési anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Dabas

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk cserben, hanem segítségére sietünk, olcsó Dabasi autómentés non-stop 30/285-7558.