Autómentő Dunaújváros

Dunaújvárosi autómentés 0-24

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Dunaújváros vonzáskörzetében, bizonyos esetekben egész belföldön kínáljuk a baleset miatt üzemképtelenné vált járművek mentesítését.
gyors autoszerviz Dunaújváros

Az ország teljes területén rendelkezésre álló tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is biztosítjuk az üzemképtelen gépkocsik elszállítását.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók mentését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent használni tudja a járművét.

gepjarmuassistance

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból akár kettőt is.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Dunaújváros

Autómentés árak Dunaújváros

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Dunaújvárosi gépkocsimentési árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Dunaújváros

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, kedvező árú Dunaújvárosi autómentés 0-24 30/285-7558.