Autómentő Ercsi

Ercsi autómentő 0-24

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Ercsi környékén, bizonyos esetekben egész belföldön biztosítjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését.
gyors autoszerviz Ercsi

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is biztosítjuk az üzemképtelen autók mentesítését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Az autómentést rekordidő alatt, kiváló színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott járművek mentését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

gepjarmuassistance

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Hasznos információk

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha az autó állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből akár kettőt is.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Ercsi

Autómentés árak Ercsi

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Ercsi gépjármű mentés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Ercsi

Amennyiben lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvezményes Ercsi autómentés non-stop (30) 285 7558.