Autómentő Erzsébetliget

Autómentő Erzsébetliget 0-24

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Erzsébetliget környékén, szükség esetén egész belföldön biztosítjuk a baleset miatt használhatatlanná vált járművek mentesítését. Autómentő Erzsébetliget

Belföldön országosan elérhető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is biztosítjuk az üzemképtelen járművek mentesítését. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Az autómentést gyorsan, kitűnő színvonalon végezzük! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros területén 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük a műszakilag meghibásodott gépkocsik mentesítését és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Erzsébetliget

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Erzsébetliget

Autómentés árak Erzsébetliget

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Erzsébetligeti gépjármű mentés árai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyal segelyszolgalat Erzsébetliget Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, hanem segítségére sietünk, kedvezményes Erzsébetligeti autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.