Autómentő Esztergom

Esztergomi autómentő 0-24

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Esztergom területén, szükség esetén egész belföldön nyújtjuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált járművek mentését.
gyors autoszerviz Esztergom

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is végezzük a bajba jutott gépkocsik elszállítását.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

A főváros környékén 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen járművek mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal Esztergom

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből akár kettőt is.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Esztergom

Autómentés árak Esztergom

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Esztergomi gépkocsimentési anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Esztergom

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, kedvező árú Esztergomi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.