Autómentő Fót

Fóti autómentő éjjel-nappal

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Fót vonzáskörzetében, megállapodás szerint akár egész Magyarországon vállaljuk a baleset miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését.
autovontatas Fót

Belföldön országosan elérhető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük az üzemképtelen autók mentesítését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon végezzük!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

Budapesten kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott járművek számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal Fót

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű autóból akár kettőt is.

Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Fót

Autómentés árak Fót

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Fóti gépjármű mentés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Fót

Amennyiben lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Fóti autómentés 0-24 30/285-7558.