Autómentő Füzesabony

Füzesabonyi autómentő non-stop

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Füzesabony régiójában, szükség esetén egész Magyarországon vállaljuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentését.
autovontatas Füzesabony

Az ország teljes területén elérhető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott autók elszállítását.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon végezzük!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszaki hibás autók mentését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat Füzesabony

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból akár kettőt is.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automento Füzesabony

Autómentés árak Füzesabony

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Füzesabonyi autómentés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Füzesabony

Amennyiben lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Füzesabonyi autómentés non-stop 30/285-7558.