Autómentő Galgagyörk

Autómentő Galgagyörk éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Galgagyörk régiójában, megegyezés alapján egész Magyarországon nyújtjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált járművek mentését.
automento csorlovel Galgagyörk

Egész Magyarországon igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen autók elszállítását.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat Galgagyörk

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből 2 is szállítható.

Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Galgagyörk

Autómentés árak Galgagyörk

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Galgagyörki gépkocsimentési díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Galgagyörk

Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk a bajban, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Galgagyörki autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.