Autómentő Galgahévíz

Autómentő Galgahévíz éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Galgahévíz területén, szükség esetén országosan is biztosítjuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentését.
autovontatas Galgahévíz

Belföldön országosan rendelkezésre álló szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott járművek mentesítését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon végezzük!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk modern eszközökkel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen autók mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha a gépjármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből akár kettőt is.

Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Galgahévíz

Autómentés árak Galgahévíz

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Galgahévízi gépkocsimentési árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Galgahévíz

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Galgahévízi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.