Autómentő Gellérthegy

Autómentő Gellérthegy 0-24

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Gellérthegy régiójában, megállapodás szerint akár egész Magyarországon kínáljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált járművek mentését. automento csorlovel Gellérthegy

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is biztosítjuk a működésképtelen gépkocsik mentését. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon kínáljuk! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

Budapesten 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni. Vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik mentesítését és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból akár kettőt is. Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Gellérthegy

Autómentés árak Gellérthegy

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Gellérthegyi gépkocsimentési költségei. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! mobil autosegely Gellérthegy Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Gellérthegyi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.