Goldner Autómentő Gödöllő

Megosztás

Gödöllői autómentő non-stop

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Gödöllő vonzáskörzetében, megállapodás szerint akár országosan is nyújtjuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált járművek mentesítését.
autovontatas Gödöllő

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is biztosítjuk a bajba jutott gépjárművek elszállítását.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

 • Helyi aktualitások: http://www.godollo.hu/

  Hasznos információk

  Autópályán működésképtelenné vált gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

  Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

  Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

  Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.

  Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

  Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

  lerobbantautoelszallitasa Gödöllő

  Autómentés árak Gödöllő

  Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Gödöllői mentesítés díjaink.
  Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

  sargaangyalautomento Gödöllő

  Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk a bajban, hanem segítségére sietünk, kedvezményes Gödöllői autómentés non-stop (30) 285 7558.