Autómentő Gomba

Autómentő Gomba 0-24

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Gomba régiójában, bizonyos esetekben egész belföldön nyújtjuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált járművek mentését.
gyors autoszerviz Gomba

Az ország teljes területén elérhető tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen gépjárművek elszállítását.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket gyorsan, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű autóból akár kettőt is.

Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő autón kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

automento Gomba

Autómentés árak Gomba

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Gombai mentesítés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Gomba

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, hanem segítségére sietünk, olcsó Gombai autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.