Autómentő Gyöngyös

Gyöngyösi autómentés non-stop

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Gyöngyös környékén, megegyezés alapján egész Magyarországon vállaljuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált járművek mentesítését.
autovontatas Gyöngyös

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen járművek mentését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket gyorsan, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott gépkocsikat és autósokat.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás autók mentését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Gyöngyös

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból 2 is szállítható.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automento Gyöngyös

Autómentés árak Gyöngyös

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Gyöngyösi autómentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Gyöngyös

Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Gyöngyösi autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.