Autómentő Halásztelek

Autómentő Halásztelek éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Halásztelek területén, szükség esetén országosan is nyújtjuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált járművek mentését.
autovontatas Halásztelek

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen gépjárművek elszállítását.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket gyorsan, kitűnő színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

Budapesten kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal Halásztelek

Hasznos információk

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból 2 is szállítható.

Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automento Halásztelek

Autómentés árak Halásztelek

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Halászteleki mentesítés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Halásztelek

Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk a bajban, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Halászteleki autómentés 0-24 (30) 285 7558.