Autómentő Hármashatárhegy

Autómentő Hármashatárhegy éjjel-nappal

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Hármashatárhegy vonzáskörzetében, bizonyos esetekben egész Magyarországon biztosítjuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált autók mentesítését.
automento csorlovel Hármashatárhegy

Az ország teljes területén rendelkezésre álló tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is biztosítjuk a bajba jutott járművek mentését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen járműveket és sofőröket.

Budapesten kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott járművek mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

autosegelyszolgalat Hármashatárhegy

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű autóból 2 is szállítható.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Hármashatárhegy

Autómentés árak Hármashatárhegy

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Hármashatárhegyi gépjármű mentés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Hármashatárhegy

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Hármashatárhegyi autómentés non-stop (30) 285 7558.