Autómentő Hatvan

Megosztás

Hatvani autómentés non-stop

Kedvező árú autómentő Hatvan környékén, megegyezés alapján egész Magyarországon kínáljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált járművek mentését.
Autómentő Hatvan

Belföldön országosan elérhető tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen gépkocsik mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést rekordidő alatt, kiváló színvonalon végezzük!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás autók számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk, hogy a mentés során és a szállítás közben az autóban semmiféle sérülés nem keletkezik, ha bármilyen vis major folytán út közben történne valami, akkor kártalanítjuk magától értetődően.

Ingyenes tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Teljeskörű kárfelmérési és autójavítási szolgáltatásainkkal sok ügyfelünk élt már, hogy a lehető leggyorsabban tudja használni autóját.

autosegelyszolgalat Hatvan

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Hasznos információk

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből 2 is szállítható.

Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő járművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Hatvan

Autómentés árak Hatvan

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Hatvani gépjármű mentés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Hatvan

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Hatvani autómentés non-stop 30/285-7558.