Gépkocsi műszaki segélyszolgálat Hegyvidék

Gépkocsi műszaki segélyszolgálat Hegyvidék hétvégén

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Hegyvidék vonzáskörzetében, szükség esetén egész Magyarországon kínáljuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált autók mentését.
autovontatas Hegyvidék

  • autómentő Hegyvidék olcsón
  • autómentés külföldről
  • tréler bérlés Hegyvidék
  • autósegély Hegyvidék
  • üzemképtelen autó mentése Hegyvidék
  • lerobbant autó mentése Hegyvidék

Az ország teljes területén rendelkezésre álló szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen autók mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk az üzemképtelen járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese Hegyvidék

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a gépjármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Hegyvidék

Autómentés árak Hegyvidék

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Hegyvidéki mentesítés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Hegyvidék

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk a bajban, hanem segítségére sietünk, kedvezményes Hegyvidéki autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.