Autómentő Hernád

Autómentő Hernád 0-24

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Hernád vonzáskörzetében, bizonyos esetekben egész Magyarországon nyújtjuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentesítését.
autovontatas Hernád

  • autómentő Hernád
  • autómentés külföldről
  • tréler Hernád
  • helyszíni autójavítás Hernád
  • balesetes autó elszállítása Hernád
  • felborult autó mentése Hernád

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen gépjárművek elszállítását.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk az üzemképtelen autók számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán lerobbant autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a gépjármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Hernád

Autómentés árak Hernád

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Hernádi mentesítés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Hernád

Amennyiben lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvező árú Hernádi autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.