Autómentő Iklad

Autómentő Iklad 0-24

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Iklad környékén, bizonyos esetekben országosan is biztosítjuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
automento csorlovel Iklad

  • sárga angyal autómentés Iklad
  • nemzetközi autómentés
  • tréler bérlés Iklad
  • autó segélyszolgálat Iklad
  • üzemképtelen autó mentése Iklad
  • lerobbant autó mentése Iklad

Egész Magyarországon elérhető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is végezzük az üzemképtelen autók mentesítését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon végezzük!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott gépkocsikat és autósokat.

Budapesten 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Iklad

Autómentés árak Iklad

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Ikladi gépjármű mentés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Iklad

Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Ikladi autómentés non-stop 06 30 285-75-58.