Autómentő Isaszeg

Isaszegi autómentés non-stop

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Isaszeg vonzáskörzetében, megegyezés alapján egész belföldön kínáljuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését.
autovontatas Isaszeg

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen gépjárművek mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros környékén 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszaki hibás autók mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal Isaszeg

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb járműből akár kettőt is.

Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Isaszeg

Autómentés árak Isaszeg

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Isaszegi autómentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Isaszeg

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, kedvező árú Isaszegi autómentés non-stop 30/285-7558.