Autómentő Istvántelek

Autómentő Istvántelek éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Istvántelek régiójában, szükség esetén egész belföldön kínáljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált járművek mentesítését.
Autómentő Istvántelek

  • autómentés 0-24 Istvántelek
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler kölcsönzés Istvántelek
  • helyszíni autójavítás Istvántelek
  • sérült autó elszállítása Istvántelek
  • lerobbant autó mentése Istvántelek

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük a bajba jutott járművek mentesítését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést gyorsan, kiváló színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

Budapesten 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás autók számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban újfent autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű járműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automento Istvántelek

Autómentés árak Istvántelek

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Istvánteleki autómentés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Istvántelek

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Istvánteleki autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.