Autómentő Jászkarajenő

Autómentő Jászkarajenő 0-24

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Jászkarajenő régiójában, szükség esetén egész Magyarországon kínáljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentesítését.
Autómentő Jászkarajenő

  • autómentő Jászkarajenő
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler kölcsönzés Jászkarajenő
  • autó segélyszolgálat Jászkarajenő
  • üzemképtelen autó mentése Jászkarajenő
  • lerobbant autó mentése Jászkarajenő

Egész Magyarországon igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen gépjárművek mentését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést gyorsan, kiváló színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű eszközökkel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Jászkarajenő

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Jászkarajenő

Autómentés árak Jászkarajenő

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Jászkarajenői gépjármű mentés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Jászkarajenő

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, olcsó Jászkarajenői autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.