Autómentő Józsefváros

Autómentő Józsefváros éjjel-nappal

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Józsefváros környékén, bizonyos esetekben országosan is biztosítjuk a bármilyen okból használhatatlanná vált autók mentesítését.
automento csorlovel Józsefváros

  • autómentő Józsefváros
  • autómentés külföldről
  • autószállító tréler Józsefváros
  • helyszíni autójavítás Józsefváros
  • üzemképtelen autó mentése Józsefváros
  • bezárt autó nyitása Józsefváros

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott járművek mentesítését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon végezzük!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros környékén 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk az üzemképtelen járművek számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

autosegelyszolgalat Józsefváros

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Józsefváros

Autómentés árak Józsefváros

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Józsefvárosi gépjármű mentés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Józsefváros

Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Józsefvárosi autómentés 0-24 06 30 285-75-58.