Autómentő Káposztásmegyer

Autómentő Káposztásmegyer non-stop

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Káposztásmegyer vonzáskörzetében, bizonyos esetekben egész Magyarországon biztosítjuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentesítését.
automento csorlovel Káposztásmegyer

  • autómentés 0-24 Káposztásmegyer
  • autómentés külföldről
  • autószállító tréler Káposztásmegyer
  • helyszíni autójavítás Káposztásmegyer
  • sérült autó elszállítása Káposztásmegyer
  • bezárt autó nyitása Káposztásmegyer

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen autók mentesítését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

sarga angyal Káposztásmegyer

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása megoldható-e? Igen, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Káposztásmegyer

Autómentés árak Káposztásmegyer

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Káposztásmegyeri autómentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Káposztásmegyer

Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Káposztásmegyeri autómentés 0-24 06 30 285-75-58.