Autómentő Kartal

Autómentő Kartal 0-24

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Kartal területén, megegyezés alapján egész Magyarországon vállaljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentését.
automento csorlovel Kartal

  • autómentő Kartal olcsón
  • nemzetközi autómentés
  • tréler kölcsönzés Kartal
  • helyszíni autójavítás Kartal
  • üzemképtelen autó mentése Kartal
  • bezárt autó nyitása Kartal

Belföldön országosan elérhető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is vállaljuk az üzemképtelen autók elszállítását.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros környékén 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk az üzemképtelen járművek mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb járműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Kartal

Autómentés árak Kartal

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Kartali gépjármű mentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Kartal

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk a bajban, hanem segítségére sietünk, olcsó Kartali autómentés 0-24 (30) 285 7558.