Autómentő Káva

Autómentő Káva non-stop

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Káva környékén, bizonyos esetekben országosan is biztosítjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált járművek mentesítését.
autovontatas Káva

  • autómentő Káva olcsón
  • autószállítás Angliából
  • tréler Káva
  • helyszíni autójavítás Káva
  • balesetes autó elszállítása Káva
  • felborult autó mentése Káva

Az ország teljes területén rendelkezésre álló tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen gépjárművek mentését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és sofőröket.

Budapesten kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott járművek mentését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét autójába ülhessen.

sarga angyal Káva

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű járműből 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Káva

Autómentés árak Káva

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Kávai gépkocsimentési költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Káva

Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, hanem segítségére sietünk, olcsó Kávai autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.