Autómentő Kerepes

Autómentő Kerepes 0-24

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Kerepes régiójában, szükség esetén egész belföldön nyújtjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
automento csorlovel Kerepes

  • autómentő Kerepes
  • autószállítás Angliából
  • tréler bérlés Kerepes
  • helyszíni autójavítás Kerepes
  • sérült autó elszállítása Kerepes
  • felborult autó mentése Kerepes

Belföldön országosan rendelkezésre álló szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott autók mentését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon végezzük!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Kerepes

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő kocsin kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó valamilyen okból nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Kerepes

Autómentés árak Kerepes

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Kerepesi gépkocsimentési anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Kerepes

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Kerepesi autómentés 0-24 (30) 285 7558.