Autómentő Kerepesdűlő

Autómentő Kerepesdűlő éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Kerepesdűlő vonzáskörzetében, bizonyos esetekben egész Magyarországon kínáljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált autók mentesítését.
automento csorlovel Kerepesdűlő

  • sárga angyal autómentés Kerepesdűlő
  • autómentés külföldről
  • tréler bérlés Kerepesdűlő
  • helyszíni autójavítás Kerepesdűlő
  • balesetes autó elszállítása Kerepesdűlő
  • lerobbant autó mentése Kerepesdűlő

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük az üzemképtelen gépjárművek elszállítását.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszaki hibás gépkocsik mentését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

sarga angyal Kerepesdűlő

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automento Kerepesdűlő

Autómentés árak Kerepesdűlő

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Kerepesdűlői autómentés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Kerepesdűlő

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, olcsó Kerepesdűlői autómentés 0-24 06 30 285-75-58.