Goldner Autómentő Kistarcsa

Autómentő Kistarcsa 0-24

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Kistarcsa területén, megegyezés alapján egész Magyarországon biztosítjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált autók mentését.
autovontatas Kistarcsa

  • autómentő Kistarcsa olcsón
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler Kistarcsa
  • helyszíni autójavítás Kistarcsa
  • balesetes autó elszállítása Kistarcsa
  • bezárt autó nyitása Kistarcsa

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen gépjárművek mentesítését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon végezzük!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros környékén 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

sarga angyal Kistarcsa

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Igen, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Kistarcsa

Autómentés árak Kistarcsa

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Kistarcsai autómentés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Kistarcsa

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvezményes Kistarcsai autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.